SURİYE ÖZEL WEB SAYFASI
İyilik Ödülü
06.01.2013

Depremzedeler Manavgat'ta Mutlular

Depremzedeler,Manavgat'ta,Mutlular,Ulusal ve Uluslararası İnsani Yardım Derneği , Kamu Yararına Çalışan ve Gıda Bankacılığı Yapan  Sosyal Yardımlaşma derneği , Yetimler Hizmet Derneği, Acil Afet Derneği, Eğitim Derneği, Suriye Yardım Derneği, Gazze Yardım derneği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kültür Derneği, Su kuyusu Açan dernek, Kurban Bağışı Alan Dernek, Fitre ve Zekat Alan Veren Dernek,

Gerek yurtiçi, gerekse de uluslar arası yardımlarıyla tanınan Beşir Derneği, Manavgat?ta yaşayan depremzedeleri de unutmadı. Manavgat Beşir Derneği gönüllülerinden oluşan bir grup, Van?da yaşanan deprem felaketinden sonra, Van?ı terk ederek Manavgat Bölgesi?ne yerleşmek zorunda kalan depremzede vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ederek, bay - bayan ve çocuk giyim malzemesi yardımında bulundu.

Beşir Derneği gönüllüleri, yardım paketlerinin bir kısmını Manavgat merkezine yerleşmiş depremzede vatandaşlarımıza ulaştırırken, bir kısmını da Sarılar, Gültepe, Hatipler, Ilıca, Kemer ve Ulualan mevkiindeki depremzedelere ulaştırdı.

Yapılan yardımları, depremzede vatandaşlarımızın tamamı memnuniyetle karşıladı. Özellikle çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Yardım paketlerinin dağıtılmasından sonra, Beşir Derneği gönüllüleri, Ilıca Beldesi?ne yerleşen Ahmet Avcı isimli depremzede vatandaşın evini de ziyaret ettiler. Bu ziyarette kendisiyle sohbet ederek, depremzede vatandaşlarımızın sorunları hakkında bilgi aldılar.

İçeriğe Yorum Yapın