İyilik Ödülü
Bombalar Altında Yardım
06.01.2013

Depremzedeler Manavgat'ta Mutlular

Depremzedeler,Manavgat'ta,Mutlular,Soma Yardım, Soma Maden Şehitleri, Ramazan Yardımları , Kurban Bağışı , Gıda Bankacılığı , Bosna Hersek Yardım, Orta Afrika Cumhuriyeti Yardım , Afganistan Yardımları ,Suriye Yardımları , Eğitim Yardımları , Sağlık Yardımları , Gıda Yardımları , Giyim Yardımları , Temizlik ve Hijyen Yardımları , Somali Yardımları , Arakan Yardımları , Fitre , Zekat , Kumanya , Adak Kurbanı , Şükür Kurbanı , Vacip Kurban , Afrika Yardım , Balkanlar Yardım , Türki Cumhuriyetler Yardım , Orta Doğu Yardım, Kamu Yararı, Sana İhtiyacım var, Bir Ekmek Bir Battaniye , Yardım İçin Görmek Şart Mı ,

Gerek yurtiçi, gerekse de uluslar arası yardımlarıyla tanınan Beşir Derneği, Manavgat?ta yaşayan depremzedeleri de unutmadı. Manavgat Beşir Derneği gönüllülerinden oluşan bir grup, Van?da yaşanan deprem felaketinden sonra, Van?ı terk ederek Manavgat Bölgesi?ne yerleşmek zorunda kalan depremzede vatandaşlarımızı tek tek ziyaret ederek, bay - bayan ve çocuk giyim malzemesi yardımında bulundu.

Beşir Derneği gönüllüleri, yardım paketlerinin bir kısmını Manavgat merkezine yerleşmiş depremzede vatandaşlarımıza ulaştırırken, bir kısmını da Sarılar, Gültepe, Hatipler, Ilıca, Kemer ve Ulualan mevkiindeki depremzedelere ulaştırdı.

Yapılan yardımları, depremzede vatandaşlarımızın tamamı memnuniyetle karşıladı. Özellikle çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Yardım paketlerinin dağıtılmasından sonra, Beşir Derneği gönüllüleri, Ilıca Beldesi?ne yerleşen Ahmet Avcı isimli depremzede vatandaşın evini de ziyaret ettiler. Bu ziyarette kendisiyle sohbet ederek, depremzede vatandaşlarımızın sorunları hakkında bilgi aldılar.

İçeriğe Yorum Yapın